08:00 - 16:00
ЕЛЕКТРОНСКО ЗАКАЖУВАЊЕ НА СЕРВИС
Volkswagen
Škoda
Seat
Audi
Откако ќе испратите барање за закажување на сервис нашиот тим во најкраток можен рок ќе воспостави контакт со вас за да го потврдиме закажувањето.